keskiviikko 30. heinäkuuta 2014

Herkkuja Herkkuja

 

Mustin & Mirrin uusi express ilmestyi muutama päivä sitten ja huomattiin että Maukas ruuat oli nyt tarjouksessa ota 4 maksa 3 ja purutikut ota 3 maksa 2. Pitihän nyt meidän käydä vähän hamstraamassa herkkuja tulevan kuukauden varalle. Lisäksi ostettiin muutama naudan lihaisa reisiluu tulevaa lomareissua varten. Siitä myöhemmin enemmän.  
Maukasta on meillä syöty ennenkin mutta pötköistä leikattuina paloina. Minun mielestä pötköjen sulattelu, leikkaaminen ja sitten taas uudelleen pakastaminen oli aika turhauttavaa, joten kokeiltiin nyt ihan valmiita paloja. Ekana maisteltavaksi päätyi sika-nauta sekä lohipalat. Kalkkunasta Lillyllä meni viimeksi vatsa kuralle, joten sitä ei tällä kertaa edes ostettu. Ihanan viileät kohmeiset lihapalat tuntuivat maistuvan.
Paljon löytyy mielipiteitä siitä saisiko raakaa lihaa antaa yhdessä nappuloiden kanssa. Joidenkin teorioiden mukaan liha sulaa nappulan kanssa eri aikaa ja siten samalla ruokintakerralla annettuna aiheuttaa vatsanvääntöä. Kysyin mielipidettä M&M myyjiltä ja he olivat sitä mieltä että luuttomia lihoja voi syöttää nappulan kanssa yhtä aikaa. Näin on siis meillä menetelty ja en ole ainakaan huomannut että minkäänlaista sulamisongelmaa tai vatsavaivoja olisi ilmennyt. Eri lihalaadut tuovat viilin ja öljyn lisäksi aina vähän mukavaa vaihtelua perus nappulaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti