keskiviikko 30. heinäkuuta 2014

Ympäri ämpäri eteläsuomea

Jo muutama päivä sitten kotiuduttiin neljän yön autoreissulta. Vähän jännitti miten matka menee, miten Lilly nukkuu ja mitä kaikkea kauheaa tapahtuu. Matka menikin koiran osalta hyvin, meidän ei niinkään. No mikään ruttaantunut pelti tai rikkinäinen kännykkä ei korvaa paria metsässä vietettyä yötä. Lilly ainain nautti kun sai juosta vapaana kuin ellun kanat. Jaksoi se hyvin olla autossa mukana, kun näin kuumilla helteillä kelpaa nukkua tummennettujen lasien takana samalla kun tuulenvire käy mukavasti iholla. Selvittiin myös koko reissusta ilman yhtäkään punkkia, mikä on ihme sillä Lillyn expotista oli vaikutusaika muka loppunut.
Tätä ensimmäistä reissua voisi kutsua koereissuksi , koska tarkoituksena olisi suunnata Norjaan syksymmällä ja matkustella useampi päivä. Tuskin siitäkään tulee ongelma, koska Lilly tuntuu viihtyvän kaikkein parhaiten autossa. Menee sinne jopa mieluusti itse nukkumaan, jos vain on mahdollisuus.

Tallin pihassa matkaan lähdössä. Mitkä seikkailut minua odottavatkaan.

Tältä näytti meidän lepopaikka. Lillyllä tietenkin oma vaahtomuovipatjasta, lakanasta, viltistä ja tyynystä rakennettu sänky.



Toisen yön jälkeisenä aamuna klo 5.00 Salon Lehmijärvellä. Lilli ei jaksaisi poseerata, haluisi vaan aamupissojen jälkeen takaisin nukkumaan.
Lilly pääsi tutustumaan Uuteen kaupunkiin, mereen ja merilevän metsästykseen.
"Korvat tarkkailuasentoon, Hep"
Suolaista herkkua.
Piti vielä kokeilla kuinka tassut pitää rantakalliolla.
Vimeinen yö jossain Uudenkaupungin ja Tampereen välissä."Märkä heinä on ihanaa"


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti