maanantai 21. heinäkuuta 2014

Pentuuksia


Hei vaan kaikille.
Pitkän tauon jälkeen päätän yrittää paluuta bloggailun puolelle. Kevät ja kesä ovat pitäneet minua niin kiireisenä, että kaikki bloggailuinto on kaatunut yksinkertaisesti ajan puutteeseen. No, nyt vielä kerran koitetaan alusta asti jos homma lähtisi pyörimään parempaan malliin.
Alunperin tarkoituksena oli pitää koirablogia meidän perheen uudesta tulokkaasta. Mutta koska tiedän että innostusta tulee varmasti myös muiden kun koirajuttujen kirjoitteluun, päätin muuttaa blogin ihan yleispäteväksi. Yritän kyllä pitää kirjoittelun kandessa pääaiheessa, eli koirassa ja käsitöissä.

Pidemmättä puheitta siirrytään blogin tähden esittelyyn. Kesän alussa kotiutunut Lilly bullmastiffi-saksanpaimenkoira-dogo argentino-amstaff risteytys tyttö saapui meille puolen vuoden koirattomuuden jälkeen. Luonteeltaan Lilly on ystävällinen kaiken rakastaja. Mukaan on eksynyt myös bullmastiffin laiskuutta sekä työkoirien nokkeluutta. Tämä reipas tyttönen rakastaa pitkiä metsälenkkejä ja vihaa vettä. Myös useimmiten tämä pikku prinsessa tulee toimeen omistajansa sekä allekirjoittaneen, eli 21-vuotiaan Kanta-Hämäläisen sairaanhoitajaopiskelijan kanssa. Lillyn palvelemisen lisäksi harrastan vapaa-ajallani käsitöitä ja matkustelen mieluusti. Perheeseen kuuluu Lillyn ja minun lisäksi myös avopuoliso, sekä kaksi käärmettä Nöpö ja Pörrö.

Jätetään tällä kertaa tämä ensimmäinen postaus lyhyeksi ja ytimekkääksi. Lopuksi voidaan ihailla Lillyn kehitystä ihan muutamasta viikosta tähän päivään. Alusta asti ollaan saatu seurata Lillyn kehitystä ja myös ihan loppuun asti mennään läpi riemun sekä ongelmien.

Tässä ensimmäinen poseeraus n. viikon vanhana



3 viikkoisena ei jaksaisi poseeraus vielä oikein innostaa
4 viikkoa ja jo vauhdissa







7 viikkoasena kuvata saattoi vain kun neidin nosti syliin. Muuten meno oli liiankin vilkasta vanhalle järjestelmäkameralle.
Tässä sitten poseerataan äitin koneen vieressä 4,5 kuukautta vanhana. Ilme kertoo sen  että "sammuttaispa toi jo ton härvelin ja veis mut ulos".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti